Workshop M&A: nieuw vennootschapsrecht en gevolgen op fiscaal vlak

justice_woman_0.jpg

Wij nodigen u graag uit op een unieke en interactieve workshop, waarin we de contouren en uitdagingen van de nieuwe wetgeving zullen belichten. De workshop vindt plaats op vrijdag 22 juni 2018 van 12:15 uur tot 14:30 uur in Brussel.

De recente hervormingen inzake vennootschapsbelasting en de aangekondigde hervormingen inzake vennootschapsrecht hebben belangrijke gevolgen voor het M&A landschap.

We zullen ook nader stilstaan bij de impact van de recente rechtspraak (waaronder de beslissing van het Hof van Beroep te Antwerpen d.d. 8 mei 2018) omtrent de financiering van kapitaalverminderingen en dividenduitkeringen.

Voorts is het ons een genoegen u te melden dat de 2018 editie van onze publicatie Taxation of Cross-border Mergers & Acquisitions intussen beschikbaar is in digitaal formaat. In deze publicatie lichten we de fiscale aspecten toe van de structurering en financiering van M&A transacties in een 60-tal landen. Mocht u interesse hebben in een elektronische versie op USB-stick of in een hard copy van onze publicatie, aarzel niet ons te contacteren.

Programma

  • 12.15: Ontvangst en registratie
  • 12.30: Aanvang workshop met lunch
  • 14.00: Q&A en netwerkmoment
  • 14.30: Einde


Datum

Vrijdag 22 juni 2018

Locatie

KPMG / K law
Luchthaven Brussel Nationaal 1K
1930 Zaventem

IAB-erkenning

Erkend vormingsoperator – Erkenningsnummer: IAB B0450/2016-1

Registratie

Het aantal deelnemers aan de workshop is beperkt, dus snel registeren is de boodschap.
Gelieve u in te schrijven via onderstaande link.

Wij kijken er alvast naar uit u op onze workshop te mogen verwelkomen.

Gelieve u in te schrijven via deze link.