Skip to the content

Dutch

Experte arbeidsrecht en grensoverschrijdende tewerkstelling aan de slag bij K law Kortrijk

K law haalt opnieuw een topper binnen: Soetkin Lateur gaat aan de slag bij de Kortrijkse vestiging van het zakenadvocatenkantoor. Het kantoor is actief in vijf domeinen: vastgoed, vennootschappen, economisch recht, fiscaal recht en sociaal recht.

Opnieuw groei! Tax litigation & advies

Kortrijk – Het Advocatenkantoor K law verwelkomt advocate Julie Motte in haar vestiging te Kortrijk. De komst van Julie zorgt voor een versterking van de taks afdeling waar ze Filip Soetaert en Charlotte Vandepitte vervoegt.

K law breidt haar multidisciplinaire advocatenteam uit met de komst van een bijkomende specialist bank- en financieel recht

Brussel - Advocatenkantoor K law verwelkomt advocaat Walter Jacob in haar vestiging te Brussel. Walter is gespecialiseerd in bank- en financieel recht en heeft meer dan 10 jaar ervaring bij verschillende vooraanstaande Brusselse advocatenkantoren.

K law haalt weer een topper binnen

Kortrijk – Na de recente uitbreiding in het sociaalrechtelijk departement, verwelkomt K law deze maand ook een nieuwe advocate, Virginie Ciers, gespecialiseerd in het vennootschapsrecht, fusies en overnames.

K law breidt haar multidisciplinaire diensten in Kortrijk uit met sociaalrechtelijk advies

Kortrijk - Advocatenkantoor K law verwelkomt advocate Tamar Van Colenberghe in haar vestiging te Kortrijk. De komst van Tamar zorgt voor een versterking van het sociaalrechtelijk departement waarbij zij zich vooral zal toeleggen op de begeleiding van lokale en grensoverschrijdende arbeids- en sociale zekerheidsrechtelijke problematieken.

Advocatuur gaat digital

Patrick Geeraert, Parter, has been quoted in the 17 March edition of Trends, in the article "Advocatuur gaat digitaal".

Visit www.trends.be to read the full article and magazine.

Share this

How can we help?

Discover our expertise